Billboard

Followers

Tuesday, May 18, 2010

Terima kasih atas segalanya...

Tinggalkan post jiwa kacau geli lemah tak bermaya aku sebelum ni. Marilah kita mulakan hidup baru. Hoh, malunya, semua benda nak cerita. Nampak sangat hati gua belum cukup rock lagi. Ok la kan, lembut hati, tapi jangan la kena gertak sikit nangis 3 jam setengah sedu-sedan tak hilang lagi. Dah mula merapu, sebab dah dapat semula semangat. Terima kasih kepada yang banyak bagi semangat sebelum ni. Ramai je yang komen dan bertanya, tapi aku tak balas. Minta maaf, tak tau nak terangkan macam mana. Takkan nak pakai torchlight? Ok tak lawak Acan. Kat luar hujan lebat, sejuk, perut lapar, nak mandi malas, tapi kena mandi jugak. Adeh, kalau lah ada pemancur hangat kan best...

15Feedback(s):